Ytterligare trakasserier :-(

Ännu en kväll som gått åt till att trösta ett barn som får lida över en vuxens handlande. De har inte haft någon nära relation sen en jobbig händelse i somras men jag har ändå försökt puscha för lite kontakt, nu lär ju det vara helt kört.

Det började i somras med att hon var stött över en massa bilder som hon inte ville ha på Facebook men det blev bara fler och fler, idag togs tydligen en av bilderna bort och jag blev boven!! Hon blev upprörd och skrev kommentarer om detta, jag vet inte vad hon skrivit för hon har tagit bort sin pappa som vän. I sådana här lägen blir jag villrådig, jag vill stötta min dotter, jag vill trösta henne jag vill göra allt för att hon ska må bra och vara glad! Att hon inte ska ha några bekymmer att hon ska få vara ett barn!

Men hur stöttar jag på bästa sätt? Samtidigt som jag vill skydda henne från att fara illa vill jag inte att hon får men i framtiden, att bara ge stöd och kärlek räcker inte i alla sammanhang.
Vad är det för fel på en vuxen människa som inte lärt sig empati som skyller sina fel, brister och misstag på andra? Som aldrig kan be om ursäkt och beskyller andra för sina egna handlingar.

Ge mig styrka att klara av alla trakasserier! Ge mig styrka att skydda mina barn!

RSS 2.0